Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9


Kamer Oost
Buitenplaats ’t Vossendal is gebouwd op een oude enkwal, op de noord-zuid lijn. De tuin en de kamers zijn gericht op het zuiden. Op de dieprode wand vindt u een foto-expositie van een regionale kunstenaar. Gewoon om vrijblijvend van te genieten; maar als u gehecht bent geraakt aan één van de werken… ze zijn allen te koop. Vraag ons informatie over de kunstenaars en prijzen, wij staan u hierover graag te woord. In kamer Oost heeft u de keuze om de twee-persoons boxspring op te laten maken als twee losse een-persoons bedden. Dit is fijn als u uw tienerkinderen in deze kamer laat slapen. Maar kan ook heel prettig zijn als u met uw vriend(in) de kamer wilt delen maar niet het bed.

Kamer West
De quilts op beide kamers zijn handwerk en ook van een regionale kunstenares. Kamer West hebben we een subtiele westerse sfeer meegegeven. Zijn koele blauwe wand kleurt warmer op naar de avond. Deze muur draagt tevens een mini-expositie van een regionale kunstenaar. Als u geen afscheid kan nemen van een van de meesterwerkjes op uw kamer treft u het… ze zijn gewoon te koop. Vraag vrijblijvend naar de prijzen. In kamer West plaatsen wij desgewenst voor u een babybed. Dit is een vast bed met een Pretura, koudschuim-matras waar u kleine al gauw een warm nestje zal vinden. Voor kinderen tot ±12 jaar kunnen we op deze kamer ook een extra stretcher plaatsen, vraag vrijblijvend naar mogelijkheden en prijzen.