Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9


Buitenplaats ‘t Vossendal kent zijn eigen ritme. Als u niet gewekt wordt door het kraaien van de haan wordt u dit wel door het fluiten van de vele vogels. Gedurende de dag wordt er gewerkt op Buitenplaats ’t Vossendal. Zowel binnen als buiten. Doordeweeks werkt Adri in zijn atelier en beheert zijn vrouw Carolina de galerie. Adri noemt zichzelf commercieel artiest. Hij begeeft zich al ruim 20 jaar in het spanningsveld tussen kunst en reclame. Met opmerkelijk resultaat. Veel van zijn werk is te bezichtigen in de permanente expositie op Buitenplaats ’t Vossendal. Als logee van Buitenplaats ’t Vossendal hebt u een streepje voor; u krijgt letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken van de (inter-)nationale reclamewereld.
Na zessen is het atelier/gastenverblijf geheel tot u beschikking.
Ook zijn er veel dieren op Buitenplaats ’t Vossendal. Naast de genoemde haan zijn er ook kippen. Hun eitje treft u ’s morgens aan in uw ontbijt. Verder zijn er katten, honden (deze zijn op een afgesloten terrein) en twee andalusische paarden. In hun stal nestelen in de zomer ook nog boerenzwaluwen.